GDJE I KAD? / DOGAĐAJI

Za kraj karlovačkog zabavnog festivalskog ljeta užitak za ljubitelje "žestice" - novi Udar groma ovog vikenda na Sceni!

Za kraj karlovačkog zabavnog festivalskog ljeta užitak za
ljubitelje

Iza nas je zaista izuzetno zabavno i sadržajno karlovačko ljeto prepuno festivalskih događanja - u njega smo ušli Ivanjskim krijesovima i koncertom Zabranjenog pušenja, što je ujedno bio i početak Zvjezdanog ljeta tijekom kojeg su se uz brojne koncerte, izložbe i druga događanja održali i kazališni KAKAFE festival, Festival balona te Međunarodni festival folklora. Odmah je slijedio Međunarodni etno jazz festival, zatim Riječno kino, potom obnovljeni i izuzetno dobro primljeni i posjećeni Dani piva, a zatim i Karlovac Dance Festival, Dani Radićeve, nulto izdanje "Stiskavca u Tijesnoj" i Four River Film Festival.

I korak po korak došli smo do kraja ljeta, a tu nas čeka još jedan festival, ovog puta nezavisne glazbe - "Udar groma" koji je u organizaciji udruge KA-MATRIX dogurao već do šestog izdanja. Festival je od samog početka zamišljen da bude "od scene za scenu", svojevrsno okupljanje izvođača i fanova, a svi ljubitelji žestoke muzike doći će ovog petka i subote na svoje uz nastupe čak 12 bendova.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Lineup čine po tri karlovačka, zagrebačka i riječka benda te po jedan bend iz Osijeka, Požege i Pule.

U petak će na Maloj sceni Hrvatskog doma zasvirati zagrebački bendovi CC, Neon Lies i Nailed In, pulski Fried Brain te osječka Smrt Razuma, dok domaću scenu obilježava povratak punk benda In Memoriam.

Subotnji program donosi nam trostruko riječko gostovanje - na Sceni će "prašiti" Old Night, Krematorium i Speedclaw, uz njih je tu i požeški Defiant, a domaće snage predstavljaju Treaviit i Gunblade.

Cijena dnevne ulaznice je 30 kuna, a festivalske svega 50 kuna za oba dana.

Festival organizira udruga KA-MATRIX uz potporu Ministarstva kulture RH, Grada Karlovca, Karlovačke pivovare te uz pomoć bistroa VAMI, udrugw Infinitum, Saveza udruga KAoperativa, Kinokluba Karlovac...

KAportal.hr


Reci što misliš!