GDJE I KAD? / DOGAĐAJI

U subotu "Karlovački karneval 2020" uz nastup Gustafa, tjedan dana kasnije dječja povorka i bal pod maskama

U subotu

Ove subote u Karlovcu će se po drugi puta održati obnovljeni Karlovački karneval u organizaciji udruge mladih KAOS.

Okupljanje veselih i šarenih maski kreće ispred sportske dvorane u 15 sati, a oko 16 sati bubnjari će zatutnjati i dati znak da povorka kreće prema Radićevoj ulici, do spomenika žabi, zatim preko Korza, Ulicom Matice hrvatske, Ulicom Pavleka Miškine, te Kraševom do Trga bana Josipa Jelačića gdje će se održati proglašenje najboljih maski, te koncert Gustafa i Strings banda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Kod Sportske dvorane u 15 sati mogu se priključiti svi zainteresirani, a u 16 sati ćemo svi zajedno  krenuti putem Radićeve ulice. Cilj našeg putovanja je spomenik Žabi gdje će nas dočekati stručna komisija koja će ocjenjivati prijavljene maske. Ovom prilikom naglašavam da je prijava potrebna isključivo za one maske koje se žele natjecati, a svi ostali su također i više nego dobrodošli u povorku, izjavio je meštar od Karnevala.

Tradiocionalna dječja fašnička povorka održat će se u petak 21. veljače. Šarena povorka mališana okupit će se u 9:30 na Trgu bana Josipa Jelačića, a u 10 krenuti kroz Tomislavovu, Radićevu, Korzo i Domobransku natrag do Starog placa, gdje slijedi zabavni program i ples pod maskama. U subotu 22. veljače, pak, u Gradskom kazalištu Zorin dom održat će se bal pod maskama. 

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!