GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

Sarajevska hit komedija "Dame biraju" u petak u Karlovcu - ulaznice gotovo razgrabljene, vrijedi požuriti po preostale

Sarajevska hit komedija

U petak u 20 sati u Domu OSRH Zrinski gostuje hit komedija sarajevskog Altteatra "Dame biraju", za koju se ulaznice mogu kupiti po cijeni od 80 kuna kroz internet sustav prodaje eventim.hr. No, svakako vrijedi požuriti jer interes je velik i ulaznice su gotovo razgrabljene, ali još ih je ponešto preostalo.

Riječ je o uprizorenju poznatog hita Full monty – Skidajte se do kraja na sarajevski način, uz ogromnu dozu poznatog bosanskog humora. Predstava govori o nezaposlenim mladićima koji u životu imaju višak slobodnog vremena, a kako bi to promijenili pronalaze oglas u novinama za stripere u jednom noćnom klubu. Mladići prihvate taj izazov i počnu mukotrpno vježbati sa trenericom, do vrhunca predstave kada se publika u kazalištu pretvara u publiku noćnog kluba.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pored neprestano napete situacije koju nam predstava donosi i smijeha do suza u komičnim situacijama, poseban začin daju plesne točke. Vrhunac predstave je završna koreografija pred samo skidanja glumaca "do kraja“ na opće zadovoljstvo publike.

U režiji Admira Glamočaka u predstavi igraju Nancy Abdel Sakhi, Emir Fejzić, Enes Salković, Adnan Goro, Davor Sabo i Sanjin Arnautović.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!