GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

Dvije nove kazališne premijere u Karlovcu - u četvrtak "Na tragu", a u petak "Bajka o ribaru i ribici"

Dvije nove kazališne premijere u Karlovcu - u četvrtak

U Gradskom kazalištu Zorin dom predstavljene su dvije nove predstave, koje će u naredna dva dana doživjeti svoju pretpremijeru i premijeru. U četvrtak u 19 sati, i to na zanimljivoj lokaciji - u slatkovodnom akvariju Aquatika - bit će pretpremijera nove lutkarske predstave "Na tragu". Riječ je o predstavi u režiji Peđe Gvozdića, a na tekst Petre Cicvarić koji je prije nekoliko dana dobio i prvu nagradu na Natječaju za dramski tekst za lutkarska i kazališta za djecu "Mali Marulić" u Splitu. Ovom predstavom ujedno će biti ukazano i na potrebu podizanja svijesti o zaštiti rijeka i okoliša. U predstavi glume Vanja Gvozdić, Petra Cicvarić, Andro Damiš i Lovorka Trdin.

Dan kasnije, u petak 5. travnja, s početkom u 20 sati, u Zorin domu će biti održana premijera predstave "Bajka o ribaru i ribici", redateljice Ane Prolić na poznati Puškinov tekst. U predstavi glume novi profesionalni glumci Zorin doma, Lovorka Trdin i Andro Damiš. Oni koji propuste premijeru moći će predstavu pogledati već u subotu i nedjelju u 11 sati na vikend matinejama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vrijedi napomenuti kako će "Bajka o ribaru i ribici" već narednog vikenda gostovati na 24. Lutkarskom proljeću, uz čak tri izvedbe u Vinkovcima.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!