GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

Dani za kazališne sladokusce: Od 10. do 14. travnja u Karlovcu šest predstava za sve uzraste

Dani za kazališne sladokusce: Od 10. do 14. travnja u Karlovcu šest
predstava za sve uzraste

Ljubitelji kazališta u Karlovcu moći će uistinu uživati u periodu od 10. do 14. travnja, kada ih u Gradskom kazalištu Zorin dom i Domu OSRH Zrinski očekuje čak šest predstava.

Program otvara gostovanje Lutkovnog gledališča Maribor, koje u srijedu 10. travnja gostuje u Karlovcu s predstavom "Čarobnjak boja" u okviru 2. Showcasea lutkarskih kazališta i kazališta za djecu i mlade. Predstava je na rasporedu u jutarnjem terminu, s početkom u 10 sati. Jutarnje predstave u Zorin domu su na rasporedu i za vikend. Dakako, riječ je o tradicionalnim Vikend matinejama, na kojima 13. i 14. travnja u Karlovcu gostuje Scena Gorica s predstavom "Gospođica Neću". Obje predstave počinju u 11 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Domu OSRH Zrinski gostuju, pak, hit komedije i popularni mjuzikl za djecu. U petak 12. travnja program otvara hit komedija "Žikina dinastija u Lijevoj našoj", koja je na rasporedu u 20 sati.

U subotu je u Zrinskom dvostruki program - u 12 sati izuzetno popularni mjuzikl "Mi o vuku", nakon niza rasprodanih izvedbi u Lisinskom po prvi puta gostuje u Karlovcu, dok u večernjem terminu, u 20 sati, slijedi još jedna kazališna hit komedija - "Who the F*** is Biba".

Program je trebao biti i bogatiji, no predstava "Samo preko njega mrtvog", najavljena za 11. travnja, nažalost je otkazana.

Ulaznice za predstave u Zorin domu mogu se kupiti na blagajni karlovačkog kazališta, dok se za predstave u Zrinskom ulaznice prodaju online putem sustava eventim.hr, na kioscima Tiska i Tisak Media te benzinskim postajama Petrola.

KAportal.hr 

Izdvojeno


Reci što misliš!