GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

Urnebesna monokomedija Slavka Sobina "Političar" gostuje u Karlovcu u petak 17. svibnja u Zrinskom

Urnebesna monokomedija Slavka Sobina

Ja se kandidiram, vi plaćate! Pošten političar je nesposoban političar – samo su neki od političkih slogana koji odjekuju Hrvatskom u kazališnoj (mono)komediji "Političar", autora Ladislava Prežigala, sa Slavkom Sobinom u glavnoj ulozi. Dok lijeve, desne, i one „srednje“ stranke počinju svoje političko nadmetanje u kojem je većini umjesto dobrobiti naroda na umu jedino vlastiti stolac, poznati glumac utjelovljava u ovoj dinamičnoj predstavi pet živopisnih likova koji preko koalicije žele ostvariti samo jedan cilj – ugrabiti fotelje.

Jedan mračni kut restorana, jedna politička misija i pet urnebesnih likova – seljačina, mladi revolucionar, ginekolog koji želi zaštititi neke svoje mutne poslove, stari politički lisac koji mijenja stranke kao kapute i ambiciozna direktorica jedne banke. Svi oni žele vlast i svi oni žele zbrinuti sebe. A sve ih utjelovljuje jedan glumac – Slavko Sobin.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Karlovcu predstava gostuje u petak 17. svibnja, s početkom u 20 sati u Domu OSRH Zrinski. Ulaznice se mogu kupiti putem internet sustava prodaje eventim.hr, kao i na prodajnim mjestima Eventima - u Karlovcu je to većina kioska Tiska, Tisak Media, BP Petrol te Exclusive Change mjenjačnice.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!