GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

Karlovačke predstave redoviti gost Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku - sutra "Vuk i sedam kozlića"

Karlovačke predstave redoviti gost Međunarodnog dječjeg festivala u
Šibeniku - sutra

Već nekoliko godina predstave karlovačkog Gradskog kazališta Zorin dom redovit su gost Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku, jednog od najvećih festivala ove vrste u Hrvatskoj i široj regiji. Prošle godine Dramskom studiju ukazana je i posebna čast, jer je predstava "Jaje" i otvorila festival koji je slavio 60. rođendan, i to po prvi puta bez ikakvih govorancija, već samo porukama djece - djeci.

Ove godine u Šibeniku gostuje Baletni studio Zorin doma s predstavom "Vuk i sedam kozlića", koja je na rasporedu u ponedjeljak, 17. lipnja u 21 sat na Ljetnoj pozornici.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Predstava "Vuk i sedam kozlića" premijerno je izvedena u ožujku ove godine. Režiju i koreografiju predstave potpisuje Martina Maričić, scenografija je djelo Marte Crnobrnja, a kostimografija Morane Petrović, dok je autor glazbe Boris Kolarić.

U predstavi nastupaju Jana Božić, Nino Pavleković i članice Baletnog studija Gradskog kazališta Zorin dom: Ema Antica, Nika Babić, Dora Kasunić, Jana Gabi Kasunić, Sara Milčić, Mia Popovački i Katja Rogić.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!