GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

"Vuk i sedam kozlića" oduševio Šibenik, klinci poručuju: Sve je bilo divno i bajno, ovo je trebalo biti otvaranje festivala!

foto: MDF bilten

Predstava Baletnog studija Gradskog kazališta Zorin dom nastupila je, očito s velikim uspjehom, na šibenskoj Ljetnoj pozornici u okviru Međunarodnog festivala djeteta. Nakon što je prošle godine "Jaje" Dramskog studija oduševilo publiku na samom otvaranju festivala kojim je proslavljeno 60 godina festivala, i Baletni je studio oduševio najmlađu publiku, o čemu svjedoče i njihove pozitivne kritike.

Šibenski festival, naime, ima praksu redovito objavljivati mišljenja o predstavi, i to baš od onih kojima je predstava namijenjena - djece. Sve je bilo divno, sve je bilo bajno, predstava je bila fantastična, svi su se smijali a pogotovo ja... redaju se izjave oduševljenih šibenskih mališana, a posebno je zanimljivo da ih dobar dio ističe i kako je predstava "Vuk i sedam kozlića" trebala biti odabrana za otvaranje festivala.

Podsjetimo, predstava "Vuk i sedam kozlića" premijerno je izvedena u ožujku ove godine. Režiju i koreografiju predstave potpisuje Martina Maričić, scenografija je djelo Marte Crnobrnja, a kostimografija Morane Petrović, dok je autor glazbe Boris Kolarić. U predstavi nastupaju Jana Božić, Nino Pavleković i članice Baletnog studija Gradskog kazališta Zorin dom: Ema Antica, Nika Babić, Dora Kasunić, Jana Gabi Kasunić, Sara Milčić, Mia Popovački i Katja Rogić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

KAportal.hr


Reci što misliš!