GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

Karlovac Dance Festival u četvrtak i petak dovodi tri lijepe predstave u Gradsko kazalište Zorin dom

Karlovac Dance Festival u četvrtak i petak dovodi tri lijepe
predstave u Gradsko kazalište Zorin dom

Jesensko izdanje Karlovac Dance Festivala 009 u organizaciji Centra za plesnu i izvedbenu umjetnosti F.R.E.E. D.A.N.C.E. donosi nam u četvrtak i petak tri umjetničke plesne predstave i zanimljive inovativne radionice pisanja o plesu. 

U četvrtak u 20 sati u Zorin domu gostuje Zadarski plesni ansambl s plesnom predstavom "Pjesma protiv žena". Koncept, izbor glazbe, režija i koreografija djelo su Sanje Petrovski, asistentica koreografa je Matea Bilosnić, koja je bila zadužena i za fotografiju i video, a u predstavi plešu Patricija Gospić, Natali Perić, Rubi Ivosić, Nataša Kustura i Marta Huber.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U petak će publika moći vidjeti dvije predstave - u 19:30 na rasporedu je "Bezdan" Plesnog centra Puls iz Zagreba. Autorice koreografije su Ana Maria Bogdanović i Tatjana Rupcich, koje su i autorice cijele predstave uz Maru Martinovića. Predstavu izvode Maro Martinović, Ana Maria Bogdanović, Lara Frgačić, Nika Sarajlija i Anja Krušelj.

U 20:30, pak, možete pogledati predstavu zagrebačke Umjetničke organizacije Škvadra "Ne čujem te, mrak je". Na ideju i koncept Eve Kocić, u predstavi plešu Anđela Bugarija, Ema Crnić, Ema Kani, Marta Habulin, Gendis Putri Kartini, Šimun Stankov i Una Štalcar-Furač.

Cijena ulaznice je 30 kuna, ali učenici, studenti i umirovljenici mogu ih kupiti za 25 kuna. Također, moguće je kupiti i festivalsku ulaznicu za sve tri predstave po samo 60 kuna. Ulaznice se prodaju na blagajni Zorin doma svakog dana od 10 do 12 i 17 do 20 sati.

U sklopu jesenske edicije Karlovac Dance Festivala u Ateljeu suvremenog plesa Free Dance na Korzu održavaju se i radionice na temu "Kritički o plesu" i "Kako i zašto pisati o plesu?". Radionice su besplatne, a polaznici će dobiti i besplatne ulaznice za plesne predstave. Prijaviti se možete na [email protected] ili na brojeve mobitela 099 388 7207 ili 099 388 7307.

Ovogodišnji Festival održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture RH, Grada Karlovca i Karlovačke županije te uz financijsku podršku Zaklade “Kultura nova”.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!