GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

Zorin dom na kotačima - studeni pun gostovanja, karlovačke predstave idu u Zagreb, Dubrovnik, Rijeku...

Zorin dom na kotačima - studeni pun gostovanja, karlovačke
predstave idu u Zagreb, Dubrovnik, Rijeku...

Studeni je u Gradskom kazalištu Zorin dom zaista u znaku gostovanja i putovanja - brojne karlovačke predstave gostuju diljem Lijepe Naše, a prvo gostovanje na rasporedu je već sutra (7. studenog), kada u Rijeci na 24. Reviji lutkarskih kazališta gostuje predstava "Bajka o ribaru i ribici". Riječka publika ovu će predstavu moći vidjeti čak tri puta. Također sutra, ali u večernjim satima, u Zagrebu u Gavelli gostuje zajednička predstava Gradskog kazališta Zorin dom i Kazališta Virovitica "Komšiluk naglavačke".

Dva su gostovanja na rasporedu i ovog vikenda - u subotu u Dubrovniku gostuje predstava "Male priče o nestašnoj Sonji", koja će biti odigrana dva puta, dok u nedjelju Baletni studio s dvije koreografije nastupa u Velikoj Gorici na 30. Susretu hrvatskih plesnih ansambala.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dva puta će na put popularna dječja predstava "U potrazi za slovom R" - u Koprivnici gostuje 14. studenog i to uz čak tri izvedbe, a 20. studenog vidjet će je i mališani u Sisku.

Gostovanje očekuje i nagrađivanu predstavu Dramskog studija "Jaje" - u njoj će 17. studenog moći uživati publika u Čakovcu.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!