GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

DIJELIMO ULAZNICE Predstava "Brak za ručak, ručak za seks" gostuje u karlovačkom Domu OS RH "Zrinski" - petak, 15. studenog u 20 sati

DIJELIMO ULAZNICE Predstava

Predstava „Brak za ručak, ručak za seks“ gostuje u karlovačkom Domu OS RH "Zrinski" u petak, 15. studenog 2019., s početkom u 20 sati. Na predstavu vodimo i čitatelje KAportala, dovoljno je post s ovim linkom ovog članka sherati s Facebooka KAportala na svojim profilima (objava mora biti javna), te ćemo putem Random.org servisa izvući dvoje čitatelja koji će dobiti po dvije ulaznice.

Predstava na jedan vrlo komičan način obrađuje temu koja je vrlo aktualna danas u našem društvu. Glavni junaci su Ivana (Marta Milosavljević) Natašina (Tijana Janković) rođena sestra i Marko (Ivan Ivanov) Natašin muž. Oni žive zajedno kao neobična tročlana obitelj u maloj garosnjeri sa velikim problemima – bez novca da plate ratu za stambeni kredit.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sasvim različiti po karakerima , svatko od njih će pokušati na određen način riješiti ovu novonastalu životnu situaciju. Hoće li, poslije niza pokušaja, ova obitelj uspjeti spasiti se, vidjet ćete u ovoj urnebesnoj komediji u kojoj će se svatko od nas prepoznati, bar u nekom trenutku.

Režija i tekst: Stanko Holcer

Ulaznice možete kupiti preko sustava EVENTIM... 

Sponzorirani članak

Izdvojeno


Reci što misliš!