GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

U subotu je "Noć kazališta" - u Zorin domu tri besplatne predstave, sudjeluje i Zadobarje, ali ne i drugi gradovi županije

U subotu je

U subotu 16. studenog održava se novo izdanje sve popularnije manifestacije "Noć kazališta" - diljem Hrvatske, tijekom cijele subote publika će moći uživati u mnogobrojnim predstavama, a tako će biti i u Karlovcu i to na dvije lokacije, dok nažalost još uvijek nema uključivanja drugih sredina Karlovačke županije u ovu lijepu manifestaciju, iako za to nije potrebna i kazališna zgrada već dobra volja i malo truda, kako pokazuje primjer iz Zadobarja.

U Gradskom kazalištu Zorin dom na rasporedu su tri predstave, a ulaz na sve tri je besplatan. Ujutro u 11 sati svi koji su to dosad propustili (a zasigurno i mnogi koji žele predstavu pogledati ponovno) mogu vidjeti predstavu Baletnog studija "Vuk i sedam kozlića". U 20 sati na rasporedu je iznimno popularna i hvaljena predstava Dramskog studija "Jaje", dok u 22 sata u Zorin domu gostuje Sinjsko pučko kazalište s predstavom "Matane, drž'se!" u režiji Željka Viculina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U prostorijama škole u Zadobarju, pak, u 18 sati publika može pogledati predstavu Dramske skupine Banda "Prigovor". Pripremljen je i popratni program uz večer poezije, radionice glume te degustaciju mladog vina.

Kazališni programi nastavljaju se i u nedjelju pa će u Zorin domu u 19 sati biti još malo pučkog teatra uz gostovanje Dramske skupine KUD-a Sveti Juraj iz Draganića s predstavom "Gospacko dete". Predstava Dramskog studija "Jaje", pak, u nedjelju gostuje u Čakovcu.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!