GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

U petak u Zorin domu gostuje popularna plesna predstava "ESC Room" u izvedbi Zagrebačkog plesnog ansambla

U petak u Zorin domu gostuje popularna plesna predstava

Gradsko kazalište „Zorin dom“, ugostit će u petak (22. studenog) s početkom u 20:00 sati, predstavu „ESC Room“ u izvedbi Zagrebačkog plesnog ansambla. Predstava je namijenjena generaciji koja je svoje najveće fascinacije i otkrića doživjela sjedeći ispred ekrana. Koreografiju potpisuju Natalija Manojlović i Ivana Đula, dok predstavu izvode Andreja Jandrić, Sintija Kučić i Petra Valentić. 

„Escape room popularna je igrica čiji cilj je u određenom vremenu izaći iz zaključane sobe, timski rješavajući niz logički povezanih zadataka. Naša Escape room smještena je u običnu mladenačku sobu čiji je izlaz tek ulazak u virtualni svijet.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako bismo u taj svijet ušli, potrebno je proći postupak registracije. Sustav ne prihvaća različitost pa je tako postupak isti za sve, a unificiranost ne samo dobrodošla, nego i obavezna. Tri plesačice predstavljaju jedan lik. Sve su jedna i jednake. Ne znamo koja je original. Brisanjem i preuzimanjem identiteta omogućujemo izlazak iz sobe tj. ulazak u virtualni prostor, u virtualnu sobu.“

Ovo je gostovanje organizirala Plesna mreža Hrvatske koja omogućuje izabranim predstavama suvremenog plesa i fizičkog kazališta izvođenje za publiku širom zemlje.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!