GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

Sarajevska komedija "Dame biraju" u petak u Zrinskom - Karlovčanke u rekordnom roku razgrabile sve ulaznice

Sarajevska komedija

U petak u 20 sati u Domu OSRH Zrinski ponovno gostuje hit komedija sarajevskog Altteatra “Dame biraju”, no ulaznica više - nema! Očito su Sarajlije prvi put ostavili odličan dojam pri gostovanju u Karlovcu, jer su Karlovčanke karte razgrabile u rekordnom roku, iako je u prodaju pušten cijeli kapacitet Zrinskog.

Riječ je o uprizorenju poznatog hita Full monty – Skidajte se do kraja na sarajevski način, uz ogromnu dozu poznatog bosanskog humora. Predstava govori o nezaposlenim mladićima koji u životu imaju višak slobodnog vremena, a kako bi to promijenili pronalaze oglas u novinama za stripere u jednom noćnom klubu. Mladići prihvate taj izazov i počnu mukotrpno vježbati sa trenericom, do vrhunca predstave kada se publika u kazalištu pretvara u publiku noćnog kluba.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pored neprestano napete situacije koju nam predstava donosi i smijeha do suza u komičnim situacijama, poseban začin daju plesne točke. Vrhunac predstave je završna koreografija pred samo skidanja glumaca “do kraja“ na opće zadovoljstvo publike.

U režiji Admira Glamočaka u predstavi igraju Nancy Abdel Sakhi, Emir Fejzić, Enes Salković, Adnan Goro, Davor Sabo i Sanjin Arnautović.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!