GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

Karlovačko kazalište u ponedjeljak obilježava dan borbe protiv nasilja nad ženama, a u srijedu Dan Zorin doma

Karlovačko kazalište u ponedjeljak obilježava dan borbe protiv
nasilja nad ženama, a u srijedu Dan Zorin doma

Gradsko kazalište Zorin dom u ponedjeljak će obilježiti Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama - u 18 sati bit će izvedena predstava Karlovačke plesne reprezentacije "Nuspojavus", a u 19 sati bit će otvorena izložba fotografija Roberta Gojevića "Žene šute i skrivaju svoje lice", u organizaciji Ženske grupe Korak i Povjerenstva za ravnopravnost spolova Karlovačke županije.

Srijeda, 27. studenog, pak, obilježava se kao Dan Zorin doma, svečano otvorenog na taj dan 1892. godine, pa karlovačko kazalište u srijedu slavi svoj 127. rođendan.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Program započinje već u jutarnjim satima u srijedu, 27. studenog u 11 sati,  izvedbom predstave "Bajka o ribaru i ribici" koja je ove godine osvojila i dvije nominacije za Nagradu hrvatskog glumišta u kategoriji za najbolju predstavu te u kategoriji za najbolju scenografiju.

U večernjem dijelu programa, u 20 sati, Karlovačka plesna reprezentacija izvest će još jednom predstavu "Nuspojavus" kojom se svi izvođači zalažu za destigmatizaciju osoba sa psihičkim smetnjama te je sama realizacija predstave doprinos senzibiliziranju publike za navedenu problematiku.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!