GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

U subotu i nedjelju na jutarnjim matinejama u Zorin domu predstava Dramskog studija "Jaje"

U subotu i nedjelju na jutarnjim matinejama u Zorin domu predstava
Dramskog studija

U Gradskom kazalištu Zorin dom ovog vikenda na redovnim jutarnjim matinejama u subotu i nedjelje u 11 sati, možete pogledati predstavu "Jaje", nastalu na tekst poznatog pisca za djecu i mlade Zlatka Krilića.

Režiju predstave potpisuje Sanja Hrnjak, autor glazbe je Mate Matišić, kostimografija je djelo Morane Petrović, a scenografija Marte Crnobrnja. Scenski pokret i koreografiju potpisuje Martina Maričić, a u predstavi je angažiran i kompletan ansambl Dramskog studija, odnosno, kako je to već specifično za režiju Sanje Hrnjak, kombinacija malih i velikih glumaca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Predstava "Jaje" na zaigran način gradi dvije paralelne priče - edukativnu, koja posjetitelje poučava o raznolikim životinjskim vrstama i njihovim staništima, te emocionalnu koja govori o potrazi usamljenog dječaka za prijateljstvom. Šaljivim ispreplitanjem simpatičnih i metaforičkih likova posjetitelji ulaze u svijet dječaka Dide, koji u pokušaju pronalaska prijatelja u svom imaginarnom svijetu otvara vrata mnogim nepoznatim gostima i potencijalnim opasnostima. Smjenjuju se san i java, a na vama je da prepoznate gdje je granica.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!