GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

Varaždinski Gllugl teatar gostuje ovog vikenda u Zorin domu s predstavom "Dindim: O nježnosti"

Varaždinski Gllugl teatar gostuje ovog vikenda u Zorin domu s
predstavom

Gost ovotjednih Vikend matineja u Gradskom kazalištu Zorin dom je varaždinski Gllugl teatar, koji će u subotu i nedjelju, oba dana s početkom u 11 sati, odigrati predstavu "Dindim: O nježnosti". Redateljica predstave je Tamara Kučinović, a u njoj igraju Nikša Eldan, Sara Ipša i Goran Guksić.

Ova predstava nastala je prema istinitom događaju u Rio de Janieru, gdje jedan starac postaje obitelj jednom mageljanskom pingvinu, a ta je nevjerojatna priča prikazana kroz čaroliju lutkarskog kazališta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sunčano popodne, rana jesen u Rio de Janeiru, doba obilnog hranjenja pred zimu na južnoj polutci zemlje, gdje zime nisu oštre, već sjetne. Tamo živi jedan sasvim običan čovjek, starac naborane tvrde kože i mekog sreca. Joao živi usamljen, skroman život i ne traži nikoga. No život mu je odlučio promijeniti put. Jedan sasvim neobičan događaj preokrenuo je njegovu sudbinu naglavačke. Priča je to o nenadanom i nesvakidašnjem prijateljstvu koje mijenja život, tjera na smijeh i topi srca. Ako ste mislili da je nemoguće da čovjek i pingvin budu najbolji prijatelji, prevarili ste se. Upravo ta dva pomalo nespojiva bića sasvim slučajno postat će nerazdvojni. To je dokaz da prijateljstvo ne poznaje granice, forme i oblike, da ruši i gradi mostove između svih živih bića.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!