GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

Na Vikend matinejama u Zorin domu ove subote i nedjelje "Vanzemaljci", u subotu navečer "Dobri čovjek Bažulek"

Na Vikend matinejama u Zorin domu ove subote i nedjelje

Redovne Vikend matineje u Gradskom kazalištu Zorin dom ovog vikenda mališanima donose predstavu "Vanzemaljci".

Jesmo li sami? Postoji li život izvan Zemlje? Svemirski brod iz dubokog kraja galaksije spušta se na Zemljiu. Dva Zemljanina, lovca na vanzemaljce, imaju misiju obraniti naš planet od zlih vanzemaljaca, ali ubrzo shvaćaju da stvari nisu onakve kakvima se čine... Nespretni dvojac pokušat će spasiti našu planetu. Hoće li uspjeti? Tko će im pomoći? Pogledajte u subotu i nedjelju u 11 sati, u predstavi koju su osmislili i u njoj glume Vanja Gvozdić, Giulio Settimo i Peđa Gvozdić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U subotu u 20 sati, pak, u Zorin domu možete pogledati predstavu "Dobri čovjek Bažulek". Dobri čovjek Bažulek mali je hrvatski čovjek, dobronamjeran i susretljiv, nesiguran i tjeskoban, kotačić u globalnom i lokalnom mehanizmu. Klobučar Bažulek je hrvatski Svatković (Jedermann). On čini sve što mu autoriteti nalažu, živi kako je propisano, uživa u svojim malim radostima, radi posao koji voli i nastoji plaćati sve račune. Jednog dana se nenadano našao u žrvnju vlastodržačke i pravno-korupcijske mašinerije. Izgubio je posao, stan i ženu te krenuo u tragikomičnu potragu za rješenjem svojih problema i za uzorcima svoje nezaslužene i nesretne sudbine. U toj potrazi susreće se s mnogim ljudima, s različitim malim i velikim bogovima i božicama, s poslodavcima i vlastodršcima, političarima i menadžerima, poduzetnicima i bankarima, kamatarima i fiškalima...

U režiji Georgija Para u predstavi igraju Mladen Vasary, Giulio Settimo, Nino Pavleković, Ana-Marija Percaić i Iva Šimić. "Dobrog čovjeka Bažuleka" u Zorin domu možete pogledati i u utorak, također u 20 sati.

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!