GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

Na vikend matineji ove subote i nedjelje "U potrazi za slovom R", drugi tjedan očekuje ih nastup na ASSITEJ-u

Na vikend matineji ove subote i nedjelje

Kazališne vikend matineje u Gradskom kazalištu Zorin dom ove subote i nedjelje donose malim ljubiteljima kazališta prigodu da uživaju u predstavi "U potrazi za slovom R". Riječ je o lutkarskoj predstavi o djevojčici Dori koja ne zna izgovoriti slovo "r" a uskoro je čeka škola pa kreće u potragu za slovom! Predstava je nastala na osnovu teksta Petre Cicvarić, koji je dobio treću nagradu na natječaju novih suvremenih tekstova za Kazalište za djecu i mlade “Mali Marulić”, koji raspisuje Gradsko kazalište lutaka u Splitu.

Redatelj predstave je Peđa Gvozdić, a u njoj glume Petra Cicvarić, Sara Ipša, Vanja Gvozdić i Filip Eldan. Scenografija je djelo Irene Kraljić, kostimografija Morane Petrovića, a glazba Damira Šimunovića.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon vikend predstava, "U potrazi za slovom R" gostovat će u utorak i u Vojniću, a u srijedu će u 10 i 12 sati biti održane još dvije predstave za karlovačke mališane. Nakon toga, u četvrtak 18. listopada, ova će predstava predstavljati Karlovac i Zorin dom na 21. Susretu profesionalnih kazališta za djecu i mlade ASSITEJ, koji se ove godine održava u Čakovcu.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!