GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

"Veliko pužovanje" na vikend matinejama u Zorin domu, a u nedjelju navečer i u Samoboru

Vikend matineje u Gradskom kazalištu Zorin dom ovog vikenda, u subotu i nedjelju s početkom u 11 sati, donose još jednu popularnu domaću predstavu - "Veliko pužovanje". Autorica predstave je Petra Cicvarić, koja u predstavi i glumi uz Ninu Pavlekovića i Vanju Gvozdića, a režiser je Peđa Gvozdić. Glazbu je napisao Damir Šimunović, a za izradu lutaka pobrinula se Ria Trdin iz Osijeka,

Nakon što su se poljubili i zaželjeli si laku noć, dva puža, supružnici, sklapaju oči i idu spavati. Njihov mirni san prekida nevina igra jedne djevojčice koja, ne želeći nikakvo zlo, premješta muškog puža daleko od njegove sup(r)užnice. Puž se budi na nepoznatom mjestu, na vrućem asfaltu. Ubrzo saznaje da je premješten sa svog prirodnog staništa u grad. Brinući za svoju dragu, on odlučuje vratiti joj se što prije, prije završetka dana jer je njoj baš danas rođendan. I tu počinje puževo putovanje….

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon dvije karlovačke izvedbe, u nedjelju navečer "Veliko pužovanje" gostuje i u Samoboru. Spomenimo i da već u ponedjeljak na gostovanje ide još jedna predstava Gradskog kazališta Zorin dom - "Dobri čovjek Bažulek", nastao u koprodukciji s Kazalištem KNAP, posljednja predstava velikana Georgija Para, gostuje u Sisku na Festivalu Prolog.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!