GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

Kreće nova besplatna radionica Carpe Diema - "Dramoskop" je prvi korak prema pokretanju alternativne kazališne scene

Kreće nova besplatna radionica Carpe Diema -

Udruga Carpe Diem organizira novu besplatnu radionicu „Dramoskop“. Riječ je o dramskoj radionici namijenjenoj prvenstveno mladima - osobama starijima od 14 godina, ali otvorene su za sve koje zanima dramska, kazališna i umjetnost općenito, neovisno o glumačkom iskustvu. Radionice će se održavati 13., 20. i 27. studenog od 19:15 na Maloj sceni Hrvatskog doma, a vodit će ih mladi entuzijast Leo Staković.

"Dramoskop" će svoje polaznike upoznati s osnovama dramskih tehnika i scenskog nastupa kroz razne dramske igre, vježbe i improvizacije. Cilj radionica je okupiti kulturno nastrojen kolektiv spreman postati pokretačem karlovačke alternativne kazališne scene. Za radionicu potrebno je pripremiti kraći monolog ili pjesmu, no ako se osoba osjeća nespremno za takvo što, nema brige, može i neki drugi put. Dakle, nije uvjet. Također, zainteresirani trebaju doći u udobnoj i po mogućnosti što tamnijoj odnosno crnoj odjeći. Radionice se ne plaćaju, potrebno je prijaviti se voditelju putem maila na [email protected] (pod subject utipkaj "dramoskop"). Za sve dodatne informacije možete se obratiti voditelju i na broj mobitela 095 900 1784.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ova radionica organizirana je u sklopu projekta „Klub mladih – Centar za mlade Grabrik“ kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!