GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

U subotu je "Noć kazališta" - bogat program u Karlovcu, nažalost među 60-ak gradova sudionika nema više niti jednog iz Karlovačke županije

U subotu je

U šezdesetak gradova i mjesta diljem Hrvatske u subotu 17. studenog održava se nova Noć kazališta, ove godine jubilarna deseta po redu. Bogatim programom sudjeluje i Karlovac, ali, barem prema službenim stranicama ove manifestacije na kojima je objavljen opširan program po svim lokacijama, nažalost ove godine i nitko drugi iz Karlovačke županije,

No, u Karlovcu će ljubitelji kazališta, ali i lijepe glazbe imati prigodu uživati u bogatom programu ne samo u subotu, već i cijeli vikend.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U subotu će Karlovčani moći uživati u tri domaće, karlovačke, predstave, što je i pravi odabir, jer u protekloj kazališnoj sezoni osvojen je cijeli niz priznanja i nagrada i vrijedi još jednom vidjeti što to Zorin dom ima za pokazati. U 11 ujutro na rasporedu je predstava Dramskog studija "Jaje", u 17 sati slijedi "Veliko pužovanje" dječja predstava profesionalnog ansambla Zorin doma, a u 20 sati još jedna predstava "profi" ekipe - "Vanzemaljci".

No, već u nedjelju ujutro u 11 sati posjetitelji će moći još jednom pogledati "Jaje", a ljubitelji klasične glazbe na svoje će doći uz koncert u večernjim satima nedjelje - gost je Simfonijski orkestra tršćanskog konzervatorija Giuseppe Tartini pod nazivom "Sretna godišnjica, Maestri!".

Ulaz je besplatan, ali potrebno je podignuti ulaznice pa svakako vrijedi požuriti!

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!