GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

Atraktivne predstave, jazz i gala koncerti... - Zorin dom pripremio bogat program za kraj godine

Atraktivne predstave, jazz i gala koncerti... - Zorin dom pripremio
bogat program za kraj godine

Gradsko kazalište Zorin dom bogatim i sadržajnim programom oprostit će se od 2018. godine. Intenzivan završni godišnji program, barem onaj namijenjen građanstvu, jer tijekom ovog tjedna bit će i niz predstavi za škole, počinje u četvrtak u 20 sati koncertom obnovljenog Simfonijskog orkestra Glazbene škole Karlovac pod nazivom "Božićna bajka".

U petak, 21. prosinca, također u 20 sati, u Zorin domu gostuje predstava "Kako je počeo rat na mom otoku", nastala po jednom od najpopularnijih hrvatskih filmova, u zajedničkoj koprodukciji Gradskog dramskog kazališta Gavella Zagreb te Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Subota, 22. prosinca, opet u 20 sati, vrijeme za novu glazbenu poslasticu. Damir Kukurozović Django Group jazz je sastav poznatog sisačkog glazbenika koji će izvesti koncert "Memories of Django Reinhardt", posvećen legendarnom jazz gitaristu i skladatelju.

U nedjelju u 20 sati svečani novogodišnji koncert održava Karlovački puhački orkestar, a subota i nedjelja rezervirane su i za vikend matineje, u kojima će najmlađi ljubitelji kazališta moći pogledati predstavu Baletnog studija "Orašar", s početkom u 11 sati.

U četvrtak, 27. prosinca, nakon dulje stanke možete opet uživati u vjerojatno najpopularnijoj predstavi Karlovačkih pelivana i gradskog profesionalnog ansambla - "Karlstadt Kunst Cabaretu", i to u malo nadopunjenom izdanju!

A, u subotu i nedjelju, 29. i 30. prosinca, nanovo okupljeni Karlovački pelivani predstavljaju "Rusfaj", uz inauguraciju Karlovačkog kazališnog orkestra KaKaO.

Zaista, sjajan kraj godine u Zorin domu, a ulaznica već ponestaje pa požurite s rezervacijama!

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!