GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

Valentinovo u Zorin domu - izložba Krupinih tuševa, modna kolekcija i glazbena večer uz fado i Jelenu Radan

Valentinovo u Zorin domu - izložba Krupinih tuševa, modna kolekcija
i glazbena večer uz fado i Jelenu Radan

"Valentinovo u Zorin domu" naziv je bogatog programa koji je karlovačko kazalište pripremilo za utorak, uz Dan zaljubljenih, a u sklopu kojeg će posjetitelji moći uživati u izložbi, maloj modnoj reviji i koncertu.

Sve počinje u izložbenoj dvorani u 19:30, otvaranjem izložbe slika Alfreda Freddyja Krupe. Na izložbi "Moderno slikarstvo tušem i primjena u suvremenom dizajnu", Krupa će izložiti seriju tuševa nastalih u periodu od 2014. do 2017. godine. Tekst o Krupinom crtačkom radu, koji je uključen u katalog, napisao je njemački likovni kritičar Dr. Jürgen Weichardt koji rad karlovačkog umjetnika vidi "mostom između europskog i japanskog suvremenog slikarstva".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Neki od Krupinih radova upotrijebljeni su kao posebni otisci u najnovijoj ekskluzivnoj modnoj kolekciji "Proljeće - ljeto 2017", koja će također biti predstavljena u sklopu izložbe.

U 20 sati u velikoj dvorani Zorin doma počinje glazbeni dio obilježavanja Valentinova. Koncert "Večer ljubavi uz fado" donosi najljepše fado pjesme te kratko predstavljanje albuma Jelene Radan "Voyage". Uz ovu sjajnu zagrebačku pjevačicu zasvirat će Pedro Abreu na gitari te Miroslav Navračić na harmonici.

Posjet izložbi je besplatan, dok je cijena ulaznice za koncert 30 kuna, ali i uz prigodan poklon uz Valentinovo - svi kupci ulaznice dobit će 50% popusta za kupnju ulaznice za Aquatiku.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!