GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

U Sisku izvedena premijera predstave "Tko nema u vugla, googla", napisali i režirali je Karlovčani, odglumili Varaždinci

U Sisku izvedena premijera predstave

Uspješne i popularne predstave profesionalnog ansambla karlovačkog Gradskog kazališta Zorin dom urodile su ovih dana i zgodnom međugradskom kazališnom suradnjom. Naime, u Sisku je premijerno izvedena predstava "Tko nema u vugla, googla", a zanimljivost ove nove predstave Gradskog kazališta Sisak je u tome da su je napisali i režirali Karlovčani, a glumili Varaždinci (i Karlovčanin).

Naime, autorica teksta za ovu predstavu je Petra Cicvarić, a režiser Peđa Gvozdić, koji i glumi u predstavi i to dvije uloge - oca i majku! Ostatak glumačkog ansambla ove urbane komedije za mlade čine, pak, mladi Varaždinci - Filip Eldan i Sara Ipša.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Tko nema u vugla, googla" priča je o dvoje mladih u danu koji provode u potpunosti bez ikakvih modernih tehnologija. Hana svojevoljno, jer nije niti na jednoj društvenoj mreži, umjesto igrica čita knjige, a nema ni pametni telefon - Filip, pak, ne baš drage volje. Što se dogodi kad se dvoje takvih vršnjaka sretne? I, je li pametniji telefon zaista pametniji od nas? Saznat ćemo, nadamo se, vrlo brzo i u Karlovcu.

Dodajmo da je na predstavi angažiran i još jedan Karlovčanin - za glazbu je bio zadužen Damir Šimunović.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!