GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

Snježno kraljevstvo dolazi u Karlovac - popularna predstava za djecu u subotu u Domu OSRH Zrinski

Snježno kraljevstvo dolazi u Karlovac - popularna predstava za
djecu u subotu u Domu OSRH Zrinski

Predstava za djecu "Snježno kraljevstvo gostuje u Karlovcu, u subotu 4. ožujka u Domu OSRH Zrinski, s početkom u 17 sati.

Popularna predstava inspirirana jednim do najpopularnijih crtanih filmova "Frozen" pravi je hit, te u svakom gradu gdje gostuje prolazi odlično uz veliki interes i nezaboravnu zabavu djece i roditelja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cijena ulaznice je 40 kuna a mogu se kupiti u sustavu Eventima, Tiska, u Tisak media centrima, te 2 sata prije početka predstave na blagajni dvorane u Domu Zrinski. Radnja se odigrava u kraljevstvu Arendella u kojem dvije sestre, princeze, bivaju razdvojene uslijed čudnovatog slijeda događaja:

Princeza Elza, nakon što otkrije svoju moć da sve što dodirne pretvara u led, bježi visoko u planine gdje stvara svoje kraljevstvo. Njezina brižna sestra, princeza Ana i snjegović Olaf kreću u potragu za njom. Tu potragu prekida, možda na prvi pogled istinska ljubav, princa Hansa, koji na sve moguće načine pokušava postati vladar kraljevstva i preuzeti Elsinu ulogu. U pomoć pristiže snjegović Olaf koji svojim dosjetkama i šalama uspijeva, na vrlo interesantan način, spasiti Elsu i Anu od Hansovog zlonamjernog lukavstva.

U predstavi glume : Novak Tomić, Danijela Mitić Grbović, Vladimir Tešović i Maja Matijević

Sponzorirani članak

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.