GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

Vikend u Zorin domu: Večeras i u subotu nove izvedbe plesnog hita "Mystery", za vikend matineje pogledajte "Fantaziju"

Vikend u Zorin domu: Večeras i u subotu nove izvedbe plesnog hita
foto: Igor Čepurkovski / Zorin dom

Plesni hommage kriminalističkim romanima i slavnim svjetskim detektivima, "Mystery" u izvedbi Karlovačke plesne reprezentacije, oduševio je proteklog premijernog vikenda karlovačku publiku, a svi oni koji nisu predstavu uspjeli uhvatiti prošlog petka ili subote, kao i oni koji bi željeli još jednom pogledati ovu predstavu, mogu to učiniti ovog vikenda, i to u dva termina. Prvi je na rasporedu večeras u 20 sati, a drugi u subotu, također u 20 sati.

Jutarnje matineje vikendom, ovog puta u subotu i nedjelju, oba dana s početkom u 11 sati, donose predstavu "Fantazija". Još jedna hit predstava karlovačkog Zorin doma prava je lutkarska čarolija, koja na scenu vraća neke zaboravljene lutkarske elemente, a u njoj će jednako uživati i mališani i odrasli.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nedjelju navečer, pak, na rasporedu je tradicionalni koncert najuspješnijih amaterskih kulturnih udruga ZAKUD-a Karlovačke županije. Publici će se predstaviti Dramska skupina BABE Slunj, Puhački orkestar grada Karlovca, Puhački orkestar DVD Ogulin, Plesni centar Studio 23 Karlovac, dječja sekcija i dječji folklorni ansambl KUD Klek, KUD Sveti Rok Skakavac, KUD Paurija Dubravci, dječja sekcija KUD Sveti Juraj Zagorje Ogulinsko, KUD Sveti Juraj Draganić, Zdenko Grgeljac, Maja Butković, Duško Borovac, Dubravka Tropčić Cerovac, FD Vuga Karlovac, pjevačka skupina KUD Sveti Antun Zadobarje, KUD Rečica, tamburaški sastav KUD Klek i Karlovački tamburaški orkestar. Početak je u 19 sati.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!