GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

U subotu u Zorin domu gostuje Istarsko narodno kazalište iz Pule s hit predstavom "Djevojačka večer"

U subotu u Zorin domu gostuje Istarsko narodno kazalište iz Pule s
hit predstavom

U Gradskom kazalištu Zorin dom u subotu gostuje Istarsko narodno kazalište iz Pule s predstavom "Djevojačka večer". Ova zabavna i duhovita priča pripovijeda o nezaboravnoj djevojačkoj zabavi prije svadbe, u noćnom klubu.

Naime, teta Iva je svojoj nećakinji Jani koja se sutradan udaje odlučila prirediti posebno iznenađenje za posljednju večer njezina izvanbračnoga života – odvesti je, zajedno sa sestrom i najboljom prijateljicom, u klub s muškim striptizom. Četiri cure u očekivanju dobroga provoda ostaju nemalo iznenađene spoznajama do kojih dolaze tijekom večeri.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Režija, scenografija, kostimografija i izbor glazbe djelo su Violete Tomić, a u predstavi glume: TONI - Valter Roša, ROBI - Marko Braić, DARIO - Rade Radolović, FILIP - Luka Mihovilović , TETA IVA - Violeta Tomić/Nataša Kličković, NIKOLINA - Mia Krajcar, SARA - Lana Gojak, JANA - Helena Minić Matanić/Lara Živolić.

Karlovčani su, inače, drugi u Hrvatskoj koji će imati prigodu vidjeti ovu predstavu, jer je prije Karlovca gostovala samo u Mariboru i Varaždinu.

Ulaznice su već u pretprodaji na blagajnama Zorin doma i koštaju 50 kuna, a za srednjoškolce, studente, umirovljenike i osobe s invaliditetom - 40 kuna. Na dan predstave cijena će biti 60 kuna.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!