GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

U ponedjeljak kreće 4. KAKAFE - domaći i strani spektakli, predstave, koncerti...sve besplatno, ali za ponešto treba dignuti ulaznice

U ponedjeljak kreće 4. KAKAFE - domaći i strani spektakli,
predstave, koncerti...sve besplatno, ali za ponešto treba dignuti
ulaznice

U okviru obilježavanja 438. rođendana grada održava se i 4. Karlovački kazališni festival - KAKAFE. Na više gradskih lokacija Karlovčani i gosti našeg grada moći će od ponedjeljka pa do 10. srpnja uživati u zaista izvrsnom programu sačinjenom od kazališnih predstava, koncerata i inozemnih spektakala na otvorenom. Programi se odvijaju u Gradskom kazalištu Zorin dom, ispred kazališta, na Starom gradu Dubovcu, na Sokolskom, na košarkaškom u Šancu te u ŠSD Mladost, a sve je potpuno besplatno i poklon Karlovčanima i Karlovčankama uz rođendan našeg grada.

Međutim, za dobar dio priredbi, onih koje se održavaju na lokacijama s ograničenim prostorom, treba podignuti besplatne ulaznice na blagajni Zorin doma, od ponedjeljka do petka od 10 do 12 sati. Bit će ih i dva sata prije početka programa na mjestu održavanja, no ne treba se posve pouzdati u to, jer, primjerice, već je do petka bila potpuno "rasprodana" jedna predstava, pa zaista vrijedi požuriti ukoliko želite na neku od njih.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ulaznice su potrebne za prvi "blok" od četiri predstave koje su na rasporedu od ponedjeljka do četvrtka u Zorin domu - program otvara Putujuće kazalište i scena Ribnjak s predstavom "U agoniji" u ponedjeljak, zatim u utorak gostuje Teatar Exit s "Taximetrom" (nema više ulaznica!), u srijedu monoshow Ksenije Prohaske "Marlene Dietrich", a u četvrtak POU Velika Gorica s predstavom "I živjele su sretno...". Početak svih predstava je u 22 sata.

U petak i subotu na programu su dvije predstave na otvorenom, ispred Zorin doma, na koje su dobrodošli svi - u petak u 21 sat možete pogledati "Zlatne rukavice" Peđe Gvozdića i Giulia Settima, a u subotu u isto vrijeme gostuje Satiričko kazalište Kerempuh s kabaretom "Chishche Lishche".

Ponedjeljak i utorak, 3. i 4. srpnja, rezervirani su za dva iznimno atraktivna inozemna gostovanja - u ponedjeljak će talijanski Eventi Verticali na Starom gradu Dubovac izvesti "akcijski show" pod nazivom "Wanted", koji će najaviti svirka benda EoT, a u utorak na Sokolskom opet gostuje prošle godine fenomenalno prihvaćeni Teatro Dei Venti, ovog puta s predstavom "Simurgh".

Tu su i dva mjuzikla za koje treba pribaviti ulaznicu, a iako su u ŠSD Mladost vrijedi požuriti jer interes će zasigurno biti ogroman - u srijedu 5. srpnja gostuju Putokazi s "Raskružjem", a u petak 7. srpnja u Karlovac opet dolazi Komedija s mjuziklom "Jalta, Jalta".

Koncerata za koje treba unaprijed osigurati besplatnu ulaznicu bit će i na Starom gradu - u ponedjeljak 28. lipnja sopranistica Marta Schweiger i pijanist Domagoj Guščić, a u četvrtak 29. lipnja Zrinka Posavec u klavirskoj pratnji Kristine Bjelopavlović. U Zorin domu će publika moći uživati u koncertima Varaždinskog komornog orkestra 4. srpnja, maturanata Glazbene škole Karlovac 5. srpnja, Gala koncerta profesora Hrvatske flautističke akademije 6. srpnja, polaznika Hrvatske flautističke akademije 7. srpnja, te završnog koncerta akademije 9. srpnja.

Program 4. KAKAFE-a završava u ponedjeljak, 10. srpnja, na košarkaškom igralištu u Šancu uz Croatian Pink Floyd Show.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!