GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

U petak nova premijera - "Važno je zvati se Ernest" uz sjajnu glumačku postavu seli iz Londona u Karlovac!

U petak nova premijera -

U Gradskom kazalištu Zorin dom ovog petka na rasporedu je prva premijera u novoj sezoni. I to kakva! Nema sumnje da će kazalište biti pretijesno da primi sve zainteresirane za prvu izvedbu slavnog komada Oscara Wildea "Važno je zvati se Ernest" u osebujnoj i zasigurno duhovitoj obradi režisera Maria Kovača i sjajne glumačke ekipe koju čini profesionalna ekipa Zorin doma uz par pojačanja iz Zagreba i Osijeka.

Jedno od najslavnijih dramskih djela iz Londona u ovoj inačici seli u - Karlovac i Generalski Stol. Okosnica priče ostaje ista, ali uz poigravanje s aktualnom svakodnevicom pa i nekim poznatim hrvatskim aferama. Redatelj ističe kako su u stvaranju predstave aktivno sudjelovali glumci i obogatili je duhovitim dodacima, što cijeloj predstavi daje i dodatni šarm.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ulogama dva "Ernesta", Otokara Mihanovića i Ivana Generalića, su Vanja i Peđa Gvozdić. Agnezu i Grozdanu Bošković glume Barbara Rocco i Katarina Baban, Giulio Settimo je u ulozi velečasnog Carusa, Katarina Strahinić je gospođica Drakulić, Dragicu Karas interpretira Petra Cicvarić, a Nino Pavleković je - Marko i Darko.

Premijera je u petak u 20 sati, a oni koji propuste prvu izvedbu, moći će to nadoknaditi već u subotu, također u 20 sati.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!