GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

Večeras kazališna pretpremijera u Zorin domu, rođendanski rock koncert u Papa's baru

Večeras kazališna pretpremijera u Zorin domu, rođendanski rock
koncert u Papa's baru

Večeras u 20 sati u Gradskom kazalištu Zorin dom karlovački ljubitelji kazališta će imati prigodu pretpremijerno pogledati predstavu “OtpisaNE” u koprodukciji Scene Gorica i zagrebačkog Kazališta Moruzgva. Karlovčani će tako prvi u Hrvatskoj moći vidjeti ovu predstavu, koja će danas kasnije biti odigrana u Velikoj Gorici, a u nedjelju i u Zagrebu.

Riječ je o predstavi po tekstu poznatog književnika mlađe generacije Renata Baretića, u režiji Nikole Zavišića, uz sjajan glumački ansambl koji čine Ksenija Marinković, Ecija Ojdanić, Slavko Sobin i Erna Rudnički.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

“OtpisaNE” je priča o Hassanu, sirijskom migrantu, inače studentu medicine u Beogradu, koji je stjecajem neočekivanih okolnosti „uletio“ u životni prostor ksenofobne i razočarane Snježane, njene poduzetne i pune razumijevanja za bližnje kćerke Hrvojke te dokone i ne baš duhovite zavodnice u pokušaju, susjede Milojke.

Posjetitelje Papa’s bara, pak, večeras očekuje nova dobra rock svirka, ujedno i rođendanska fešta. Riječ je, naime, o rođendanskom koncertu uz 5 godina djelovanja benda The Stack Shots. Bend čine Igor Bukovčan, Martin Vlašić, Matko Benčić i Davor Drakulić. Početak svirke je u 22 sata, a tijekom večeri bit će i brojnih glazbenih gostiju i drugih iznenađenja.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!