GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

U rasprodanom Zorin domu svoj kazališni put započela predstava "OtpisaNE" Scene Gorica i Kazališta Moruzgva

U rasprodanom Zorin domu svoj kazališni put započela predstava

Karlovčani su sinoć mogli uživati u jednoj gostujućoj kazališnoj pretpremijeri - Scena Gorica i zagrebačko Kazalište Moruzgva odabrali su, naime, karlovačko Gradsko kazalište Zorin dom i Karlovac za pretpremijernu izvedbu svog novog komada "OtpisaNE", koji će ovog vikenda imati i dvostruku premijeru - večeras u Velikoj Gorici, a sutra u Zagrebu.

Riječ je o predstavi po tekstu poznatog književnika mlađe generacije Renata Baretića, u režiji Nikole Zavišića, uz sjajan glumački ansambl koji čine Ksenija Marinković, Ecija Ojdanić, Slavko Sobin i Erna Rudnički. “OtpisaNE” je priča o Hassanu, sirijskom migrantu, inače studentu medicine u Beogradu, koji je stjecajem neočekivanih okolnosti „uletio“ u životni prostor ksenofobne i razočarane Snježane, njene poduzetne i pune razumijevanja za bližnje kćerke Hrvojke te dokone i ne baš duhovite zavodnice u pokušaju, susjede Milojke.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Karlovčane je predstava odlično zabavila pa je ekipa predstave iz prepunog Zorin doma ispraćena dugotrajnim aplauzom i ovacijama, za izvrstan početak svog kazališnog puta.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!