GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

Matineje u Zorin domu ovog vikenda filmske - u subotu i nedjelju animirani filmovi za klince u 11 sati

Matineje u Zorin domu ovog vikenda filmske - u subotu i nedjelju
animirani filmovi za klince u 11 sati

Vikend matineje u Gradskom kazalištu Zorin dom ovog su vikenda filmske, odnosno crtane. Naime, mališani će u subotu i nedjelju, oba dana s početkom u 11 sati, moći uživati u popularnim animiranim filmovima.

U subotu je na rasporedu film "Pat i Mat" - najslavniji animirani majstori za popravke i nerazdvojni prijatelji više od 40 godina, stižu na velike ekrane. Dok raduckaju po kući i obrezuju vrt, još će se jednom upustiti u niz izazova, koje će pokušati prevladati svojim neočekivanim trikovima i dobro poznatim žarom, i to sve kako bi na koncu iznijeli svoju famoznu: A je to!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nedjelju klinci, pak, mogu pogledati film "Crvena kornjača", koji bez dijaloga prati najvažnije životne faze jednog brodolomca koji završi na pustom tropskom otoku naseljenom samo kornjačama, rakovima i pticama. Mornar pokušava pobjeći s pustog otoka pomoću improvizirane splavi. No, njegov pokušaj spriječi kornjača koja mu uništi sklepano plovilo. Unatoč tome, mornar uspijeva pronaći novi život na pustom otoku, i to zahvaljujući čudnovatoj crvenoj kornjači.

Podsjećamo i kako će ove subote svi koji su to dosad propustili, kao i oni koji to možda žele učiniti još jednom, moći pogledati najnoviju predstavu karlovačkog kazališta "Važno je zvati se Ernest". Početak je u 20 sati.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!