GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

Zorin dom za (produženi) vikend - matineje donose crtić za klince, u subotu navečer predstava, u ponedjeljak dokumentarac

Zorin dom za (produženi) vikend - matineje donose crtić za klince,
u subotu navečer predstava, u ponedjeljak dokumentarac

Vikend matineje u Gradskom kazalištu Zorin dom ovog su vikenda filmskog karaktera. Klinci će moći uživati u animiranom filmu o popularnim Nindža kornjačama. Film će biti prikazan i u subotu i u nedjelju u 11 sati, a kako je sinkroniziran, primjeren je i za najmlađe.

U subotu u 20 sati na svoje će doći ljubitelji kazališnih predstava uz gostovanje predstave "Pluća", nastale u koprodukciji Teatra Exit i Gradskog kazališta Sisak. Na tekst Duncana Macmillana, u režiji Aide Bukvić, a u glumačkoj interpretaciji Jadranke Đokić i Amara Bukvića, „Pluća“ su duhovit, emotivan, ponekad i brutalno iskren mentalni slalom generacije kojoj je propitivanje imperativ, a nesigurnost odavno postala stil življenja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ponedjeljak se nastavlja program "Kino u kazalištu", a u 20 sati na rasporedu je hvaljeni francusko-talijanski dokumentarac "No Smoking in Sarajevo", o legendarnom Zabranjenom pušenju, koji 25 godina nakon raspada Jugoslavije, propituje sudbine ratom razdvojenih nekadašnjih članova benda Neleta, Sejota i Zenita.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!