GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

Subotnja Noć kazališta donosi četiri dobre predstave, ali i druženje ispred kazališta uz video projekciju "Zlatnih rukavica", grah i pivo

Subotnja Noć kazališta donosi četiri dobre predstave, ali i
druženje ispred kazališta uz video projekciju

Četiri predstave - tri u subotu te jednu u nedjelju, mogu Karlovčani pogledati ovog vikenda u okviru Europske noći kazališta. Barem što se tiče programa u samom kazalištu gdje, kako smo već pisali, u subotu mogu u 11 sati pogledati predstavu Dramskog studija "Jaje", u 17 sati Baletni studio predstavlja se "Regočem", a u 22 sata na svoje će doći mnogobrojni koji su pitali hoće li se ponovno moći pogledati "Mystery" Karlovačke plesne reprezentacije - odgovor je "hoće", i to baš u Noći kazališta. Dramski i Baletni studio ovim predstavama ujedno obilježavaju 65 godina uspješnog rada, a "Regoč" će svi zainteresirani moći pogledati i u nedjelju u 11 sati.

U subotu u 20 sati, pak, djelatnici i glumci Zorin doma s građanima će se podružiti ispred kazališta. Počastit će ih i toplim grahom i hladnim pivom, a za one koji ni to druženje ne žele provesti bez užitka u kazališnoj predstavi, pripremljena je video projekcija predstave "Zlatne rukavice".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!