GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

Tri atraktivna kazališna gostovanja u listopadu u Gradskom kazalištu Zorin dom

Tri atraktivna kazališna gostovanja u listopadu u Gradskom
kazalištu Zorin dom

Tri atraktivne predstave Kazališta Moruzgva, HNK Zadar i Scene 10410 Gorica bit će na rasporedu Gradskog kazališta Zorin dom ovog mjeseca. Prva na rasporedu je predstava "Kako život?" zagrebačkog Kazališta Moruzgva. Riječ je o predstavi o smiješnim i tužnim stranama života u staračkom domu, nastaloj na temelju opsežnog istraživanja i brojnih intervjua spisateljice Nine Mitrović s korisnicima i zaposlenicima zagrebačkih domova za umirovljenike. U predstavi glume Biserka Ipša, Siniša Popović, Vinko Kraljević i Ana Begić/Ecija Ojdanić. Na rasporedu je u subotu 15. listopada u 20 sati.

U petak, 21. listopada, pak, također u 20 sati, na karlovačkim "daskama koje život znače" gostuje HNK Zadar s hit predstavom "Besplatni wi-fi". Komedija s vrlo aktualnom temom iz suvremenog života donosi priču o troje razvedenih samaca prisiljenih živjeti u sustanarstvu jer zbog velikih troškova i financijske krize to je jedino rješenje za uštedu. Hoće li taj suživot biti sretan, vedar? Hoće li Internet služiti samo za održavanje kontakta s vanjskim svijetom ili će se umiješati u sentimentalni život i narušiti skladni sustanarski odnos trojke? Pogledajte u ovoj predstavi u režiji Zorana Mužić te uz glumačke uloge Žane Bumber, Alena Liverića i Petre Težak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Napokon, u subotu 29. listopada, Scena 10410 Gorica gostuje u Karlovcu s predstavom Stojana Matavulja na tekst Sama Bobricka "Davež". povjerljivosti? Radnja se odvija u psihijatrijskoj ordinaciji, gdje pacijent izludi psihijatricu koja i sama završava na liječenju. Za vrijeme liječenja, ona svoje slučajeve prepušta suprugu, također psihijatru. Upravo će njega do živčanog sloma dovesti isti onaj davež koji je izludio njegovu suprugu. Tko je ovdje lud, saznajte na grupnoj terapiji… Glume Iskra Jirsak, Marko Makovičić i Goran Malus.

Cijena za sve tri predstave je u pretprodaji 50 kuna, a na dan predstave ako ih ostane ulaznice će se prodavati po 60 kuna. Umirovljenici, studenti i osobe s invaliditetom mogu ulaznicu kupiti za 40 kuna.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!