GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

Bogat kazališni i koncertni program Zorin doma za kraj godine - blagdanski paketi vode vas jeftinije u kazalište

Bogat kazališni i koncertni program Zorin doma za kraj godine -
blagdanski paketi vode vas jeftinije u kazalište

Završetak još jedne uspješne godine u Gradskom kazalištu Zorin dom bit će obilježen i odličnim kazališnim i koncertnim programom. Karlovčani će, pak, moći s popriličnim popustom pogledati spomenute predstave i koncerte, ovisno o tome odluče li se za božićni, novogodišnji ili božićno-novogodišnji paket.

Božićni paket sastoji se od koncerta i predstave. Otvara ga veliki koncert profesora Glazbene škole, među kojima je niz vrsnih hrvatskih pa i međunarodnih glazbenih imena, a koji će se predstaviti programom "Božićna bajka - Orašar". Koncert je na rasporedu u četvrtak, 22. prosinca, u 20 sati. Dan kasnije, u petak 23. prosinca, u Zorin domu gostuje Kazalište Virovitica s predstavom "Shakespearov pir". Iznimno popularna predstava dovodi Shakespearea u 21. stoljeće u parodijskoj posveti koja će modernoj publici, uz zrno ironije, približiti slavnog pisca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Novogodišnji paket sastoji se od tri programa - predstave Histriona "Tatarski biftek" (27. prosinca), velika priča o jednoj pijanoj noći koja donosi razgovore o naciji, povijesti, hrvatstvu..., zatim gala koncerta Radojke Šverko (28. prosinca) te već tradicionalnog velikog dočeka Stare godine, ovog puta uz predstavu "Karlstadt Kunst Cabaret" (30. prosinca) i svečani domjenak.

Božićni paket može se nabaviti za 70 kuna, cijena novogodišnjeg je 100 kuna, a božićno-novogodišnji paket koji uključuje sve tri predstave i oba koncerta košta 150 kuna.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!