GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

Urnebesna komedija "Crnogorac u krevetu" u Karlovcu na Valentinovo, dvije čitateljice na predstavu će besplatno!

Urnebesna komedija

.

Smijeh je najmoćnija vještina na svijetu, najbolji lijek, upravlja emocijama, olakšava stres, a posjetitelje očekuje sat i pol vrhunske zabave uz najgledaniju crnogorsku komediju svih vremena "Crnogorac u krevetu". Njen autor i jedan od dvoje likova na pozornici je Peđa Šuškavčević, u susjednoj Crnog Gori, ali i puno šire sinonim i simbol komedije. Ovu komediju od obične dijeli odličan tekst, vrhunsko glumačko umijeće i dobra scenografija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz Šuškavčevića u predstavi igra Maja Mirović, predstava je na rasporedu 14. veljače u 20 sati, a osim putem interneta ulaznice se mogu kupiti i u Exclusive Change mjenjačnicama u Superkonzumu i Supernovoj, Tisak MEDIA na Korzu te na Petrolu BP na Baniji. Cijena ulaznice u pretprodaji je 60 kuna, a ostane li ih na dan predstave, na što se ne bi trebali osloniti, prodavat će se za 70 kuna.

No, dvije čitateljice s pratnjom u svom izboru na predstavu će besplatno uz KAportal - u našoj nagradnoj igri najviše sreće imale su Danica Bago i Anamarija Pribanić, koje su dobile po dvije ulaznice, a mogu ih podignuti na ulazu prije predstave!

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!