Večeras proglašenje najboljih na 6. Foto danima mladih – jučer puno zabave, druženja, ali i edukacije i snimanja

Osim natjecanja, završio je i PickUp Music Festival. Na Unplugged večeri u arboretumu Šumarske i drvodjeljske škole, još jednoj novoj, a pokazalo se, odličnoj lokaciji za svirke, nastupili su kantautor Bruno Šlat i prateći bend koji su svirali autorske stvari, Mirna Radočaj & Marko Plavetić koje smo imali priliku slušati na otvorenju festivala, metalci Absortick i EOT koji je energičnim nastupima diljem regije stekao naklonost publike.

Danas se održava svečano proglašenje pobjednika 6. Foto dana mladih. Nagrade se dodjeljuju u četiri kategorije: najbolja reklamna fotografija, turistička, umjetnička i najbolji fotograf. Žiri, u sastavu Lili Zaneta, mlada splitska fotografkinja, Dinko Neskusil, voditelj projekta KAfotka i Marijo Periša, očekuje teška odluka u biranju pobjednika. Svečano proglašenje počinje u 21 sat, a od 22 sata zabavu preuzima DJ i zabavljač Mario Kovač. Ulaz je slobodan i otvoren je za sve posjetitelje.

Prije svečanog proglašenja na Starom gradu Dubovcu, sudionike očekuje bogat dnevni program. Od 16 sati Senna M drži predavanje o rasvjeti i video opremi Senna. FDMLaboratorij završava pokaznom radionicom Marina Mamuze na temu fotografiranja u prirodi. Također, tijekom današnjeg dana i u subotu otvorene su izložbe u Gradskom muzeju Karlovac, Galeriji ZILIK, Starom gradu Dubovcu, Centru za mlade u Grabriku i na Promenadi. Podsjećamo, ulaz na sve izložbe je slobodan.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest