GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Riječno kino ovog tjedna na turneji - osim u Karlovcu, bit će i u Ozlju, Dugoj Resi i Ogulinu

Riječno kino ovog tjedna na turneji - osim u Karlovcu, bit će i u
Ozlju, Dugoj Resi i Ogulinu

Riječno kino uz Karlovačko i Riječno kino za djecu u ovom tjednu donose čak četiri filmske projekcije i to sve četiri na različitim lokacijama. Prvi na redu je Ozalj gdje već u utorak u 21:30, na Gradskom kupalištu na Kupi filmoljupci mogu pogledati film "Kavalir s pištoljem". Isti film, ali u dvorištu Frankopanskog kaštela, moći će pogledati i Ogulinci u subotu u 21:30. Riječ je o istinitoj priči o čovjeku koji sa 70 godina bježi iz zatvora i kreće u pljačku. Ovaj je film ujedno i zadnja uloga Roberta Redforda prije odlaska u glumačku mirovinu.

U okviru Riječnog kina uz Karlovačko u četvrtak u 21:30 u Dugoj Resi će, u Amfiteatru, biti prikazan i film "100 stvari". Dvojica prijatelja zbog oklade useljavaju potpuno goli u potpuno prazan stan. Tijekom narednih 100 dana svakoga dana imaju pravo uzeti samo po jednu stvar iz svog života prije useljenja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Riječno kino uz djecu je, pak, ovog tjedna u Karlovcu, na koranskoj plaži "kod jablanova", a posjetitelje očekuje veliki hit "Kralj lavova". Samo tjedan dana nakon premijere, Karlovčani će moći vidjeti dugo očekivanu igranu verziju Disneyevog klasika iz 1994. godine, koja nas u režiji Jona Favreaua vraća u afričku savanu gdje na svijet dolazi novorođeni lavić Simba. Simba idolizira oca, kralja Mufasu i teška srca prihvaća svoju sudbinu. Scar, Mufasin brat, nije oduševljen dolaskom mladunca jer je upravo on nasljednik prijestolja koji ima druge planove. Borba za Kamen Ponosa opustošena je izdajom i tragedijom što na kraju rezultira Simbinim izgnanstvom. Uz pomoć veselih i znatiželjnih prijatelja, Simba prisilno odrasta te uzima ono što mu s pravom pripada.

Ovaj film na rasporedu je u petak u 21 sat.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!