GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Ovotjedna turneja Riječnog kina započela sinoć u Ozlju, sutra će uživati filmoljupci u Dugoj Resi

Ovotjedna turneja Riječnog kina započela sinoć u Ozlju, sutra će
uživati filmoljupci u Dugoj Resi
foto: Antonela Zvonković

Ovotjedna turneja Riječnog kina uz Karlovačko u organizaciji Kinokluba Karlovac započela je sinoć u Ozlju, na Gradskom kupalištu na Kupi, gdje je prikazan "Kavalir s pištoljem". Film je inspiriran istinitom pričom o šarmantnom pljačkašu, Forrestu Tuckeru. Tucker je uspješno bježao iz zatvora čak 16 puta, još više puta pljačkao, a film prati događaje nakon što u sedamdesetoj godini pobjegne iz zatvora. Njega glumi Robert Redford, koji je odabrao upravo Forresta Tuckera za svoju posljednju ulogu prije odlaska u glumačku mirovinu.

Uoči filma održan je Kviz preko mobitela, u kojemu je pobijedio Bogdan Bošnjak. Nagrade za najuspješnije kvizaše osigurali su osim organizatora i Karlovačko, Aquatika - Slatkovodni akvarij Karlovac te BIBLO - obrt za izradu suvenira i ukrasa. Organizatori zahvaljuju Gradu Ozlju na potpori u organizaciji programa u Ozlju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon Ozlja, u četvrtak Riječno kino uz Karlovačko vraća se drugi puta ove godine u dugoreški Amfiteatar, gdje će u 21:30 biti prikazan film "100 stvari". Ova komedija posjetitelje će navesti na razmišljanje o materijalnim stvarima jer dvojicu glavnih likova, najbolje prijatelje i poslovne kolege Tonija i Paula čeka promjena života iz temelja nakon jedne oklade. Oni su odlučili krenuti ispočetka i živjeti bez ičega, a svakoga dana mogu uzeti po jednu stvar. Zahvala ide Turističkog zajednici Duge Rese koja pomaže u ostvarivanju programa.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!