GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Riječno kino "plovi" i ovog tjedna - osim Karlovca posjetit će i Kamanje te Dugu Resu, evo i rasporeda

Riječno kino

U okviru Riječnog kina tj. dvije inačice (Riječno kino uz Karlovačko i Riječno kino uz djecu) ovoga su tjedna na programu tri filma na tri lokacije.

Prvi će na svoje doći filmoljupci u Kamanju, koje očekuje novi hit iz serije filmova u superjunacima - "Spider-Man: Daleko od kuće". Peter Parker vraća se na filmsko platno u najnovijoj Marvelovoj priči o Spider-Manu, a ako je suditi po izuzetno velikoj posjeti, ali i reakcijama publike u Karlovcu gdje je ovaj film već prikazan, i ljubitelje filma u Kamanju očekuje lijepa filmska večer. Film je na rasporedu u srijedu 31. srpnja u 21 sat na kupalištu Petrinski kut.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Dugoj Resi u četvrtak 1. kolovoza najmlađi filmoljupci, ali i svi oni duhom mladi, mogu u Amfiteatru u 21 sat pogledati film "Skockani nindža". Aske od ujaka Stewarta na poklon iz Tajlanda dobije plišanog nindžu za kojeg otkrije da je živ i da mu može pomoći oko problema u školi. Aske želi nindži vratiti uslugu, ali ubrzo saznaje da je skockani nindža u osvetničkoj misiji.

Napokon, u subotu 3. kolovoza Riječno kino je ponovno na Foginovom kupalištu na Korani u Karlovcu. S početkom u 21 sat na rasporedu je komedija "The Shiny Shrimps" o homofobnom olimpijcu, koji nakon nepoćudne izjave dobija neobičnu kaznu - zadatak da trenira amaterski gay vaterpolo klub!

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!