GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Posljednji je tjedan Riječnog kina uz dva filma u Karlovcu te po jedan u Kamanju i na Petrovoj gori

Posljednji je tjedan Riječnog kina uz dva filma u Karlovcu te po
jedan u Kamanju i na Petrovoj gori

Riječno kino uz Karlovačko i Riječno kino za djecu došli su svome kraju - pred nama je posljednji tjedan sve u svemu ipak lijepog filmskog mjeseca, koji je međutim imao, gotovo već po tradiciji, podosta problema s vremenskim uvjetima. Puno je bilo odgoda i prebacivanja, i u ovom tjednu odradit će se neki zaostaci, a zapravo su najzakinutiji ostali Ogulinci kojima je projekciju "Kavalira s pištoljem" kiša pokvarila pred sam kraj filma!

Kako bilo, u ovom tjednu očekuju nas četiri projekcije, odnosno dva zaostatka i dva redovna filma. Prvo je na rasporedu Kamanje, gdje će već u utorak u 21 sat, na kupalištu Petrinski kut, biti prikazan film "Spider-Man: Daleko od kuće". U petak je, pak, na rasporedu možda i najočekivaniji film cijelog programa, "Kralj lavova" u igranom izdanju, za koji u Karlovcu vlada ogroman interes, a nakon odgode zbog kiše sada će nadamo se ipak biti prikazan na veselje mališana, ali i mnogih starijih filmoljubaca. Projekcija je na rasporedu u 20:30 na kupalištu kod jablanova.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U subotu 10. kolovoza u Karlovcu u 21 sat, ali na Foginovom, možete pogledati i dugo očekivani domaći film "Za dobra stara vremena", koji će lokalnoj publici zasigurno biti dodatno privlačan i zbog činjenice da jednu od glavnih uloga igra Karlovčanin Karlo Mrkša.

Napokon, ovogodišnje Riječno kino uz Karlovačko u nedjelju 11. kolovoza zaključit će gostovanje u Vojniću, odnosno na Petrovoj gori (kod spomenika), gdje će u 21 sat biti prikazan film iznenađenja.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!