GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Večeras "kod jablanova" besplatna filmska večer uz novog "Kralja lavova", film koji je oborio sve rekorde gledanosti

Večeras

Kod drvenog mosta na Korani, odnosno na kupalištu "kod jablanova" večeras završava Riječno kino za djecu i to uz veliki hit "Kralj lavova", koji će svi zainteresirani moći potpuno besplatno pogledati u 20:30 sati. Uoči projekcije bit će održana i igraonica uz Društvo naša djeca te gostovanje dječjeg animatora.

Prošlo je punih 25 godina kad su gledatelji prvi put susreli glavne likove: Simbu, Nalu, Mufasu, Scara i Timona i Pumbu,te vjerujemo da će, osim onih najmlađih, u filmu uživati i mnogo nostalgičara koji su odrasli uz originalnu verziju filma iz 1994.  "Igrana" verzija ovog legendarnog hita vraća nas u afričku savanu gdje na svijet dolazi lavić Simba. Simba idolizira oca, kralja Mufasu i teška srca prihvaća svoju sudbinu. Scar, Mufasin brat, nije oduševljen dolaskom mladunca jer je upravo on nasljednik prijestolja koji ima druge planove. Borba za Kamen Ponosa opustošena je izdajom i tragedijom što na kraju rezultira Simbinim izgnanstvom. Uz pomoć veselih i znatiželjnih prijatelja, Simba prisilno odrasta te uzima ono što mu s pravom pripada.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Film će biti prikazan u sinkroniziranoj verziji, a afričkim junacima glasove posuđuju: Adrian Pezdirc (Simba), Mateja Majerle (Nala), Milan Pleština (Mufasa), Frano Mašković (Scar), Milan Makovčić (Zazu), Anja Šovagović Despot (Sarabi), Dražen Bratulić (Timon), Goran Malus (Pumba) i Duško Valentić (Rafiki).

Osim već dobro poznatih pustolovina glavnih likova u novom ruhu, gledatelje očekuju i obrade poznatih pjesama iz originala kao što su Život teče u krug (Circle of Life), Budi jak (Be Prepared), U džungli spava lav (The Lion Sleeps Tonight) i Noć je puna ljubavi (Can You Feel the Love Tonight) koje pjevaju Vanna i Dino Jelusić. 

Organizacija ove manifestacije ne bi bila moguća bez pokrovitelja kojima se Kinoklub Karlovac i ovim putem zahvaljuje, a to su ove godine uz Grad Karlovac i Karlovačku županiju, Zajednica tehničke kulture Karlovačke županije, Turistička zajednica grada Karlovca, Turistička zajednica grada Slunja, Turistička zajednica Duge Rese, Turbing d.o.o. te Hrvatski audiovizualni centar.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!