GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Karlovčani večeras među prvima u svijetu mogu pogledati film "Pedeset nijansi slobodniji", slijede dobitnik Oscara i Pčelica Maja

Karlovčani večeras među prvima u svijetu mogu pogledati film

Zahvaljujući filmskoj suradnji multimedijske tvrtke Radar i udruge Izvan fokusa, Karlovčani večeras među prvima u svijetu, prije početka redovne kino distribucije, mogu pogledati treći nastavak erotske trilogije engleske spisateljice E. L. James - "Pedeset nijansi slobodniji". Film je na rasporedu u 20:30 sati u Domu OS RH Zrinski. Ponovno pod redateljskom palicom Jamesa Foleya, te s Dakotom Johnson i Jamiejem Dornanom u glavnim ulogama, glumačkoj ekipi se pridružuje Brant Daudherty kao Anastasijin tjelohranitelj, inače publici poznat iz serije Slatke male lažljivice. Također gledamo Bellu Heathcot koja tumači Leilu Williams, Erica Johnsona kao Jacka Hydea, Arielle Kebbell kao Giau Matteo te proslavljenu pjevačicu Ritu Oru u ulozi Mie Grey.

Već su najavljeni i novi filmski naslovi koje će Karlovčani moći pogledati u ožujku, no moguće da će i ranije biti lijepih filmskih iznenađenja. U ožujku će, pak, ljubitelji filma u gradu na četiri rijeke moći 9.3. pogledati onaj film koji će nekoliko dana ranije biti ovjenčan Oscarom za najbolji film, dok će dan poslije, 10. ožujka, mališani moći uživati u novom animiranom filmu o Pčelici Maji - "Medene igre".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!