GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Filmski užici na drevnoj gradini - od 18. do 22. lipnja sedam filmova na Starom gradu Dubovcu

Filmski užici na drevnoj gradini - od 18. do 22. lipnja sedam
filmova na Starom gradu Dubovcu

Četvrtak, 21. lipnja u 21:30 - Zarobljeni u Siriji: Ovo je priča o obitelji koja je zatvorena u stanu koji se nalazi na području konstantnog bombardiranja i snajperističkih napada. Majka troje djece, Oum Yazan, očajnički pokušava održati svoju obitelj živom, istovremeno čekajući da se njezin muž vrati kući. U međuvremenu situacija eskalira do tih granica da se susjedi i drugi članovi obitelji skrivaju u istom stanu. Tko će sljedeći pokucati na vrata? Njezin muž ili neprijatelj? Obitelj živi u stalnoj napetosti, strahu i opasnosti...

Četvrtak, 21. lipnja u 23:30 - Naslijeđeno zlo: Nakon smrti Ellen Graham, njezina obitelj počinje razotkrivati zastrašujuće tajne o svome podrijetlu. Što više otkrivaju, to više nastoje izbjeći zlokobnu sudbinu koju su naslijedili.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Petak, 22. lipnja u 21:30 - Smrt StaljinaU danima nakon Staljinovog konačnog pada, njegovi ministri tuku se za kontrolu: neki žele pozitivne promjene u Sovjetskom savezu, drugi imaju mračnije motive. Međutim svi dijele jedan zajednički motiv: očajnički žele preživjeti.

Petak, 22. lipnja u 23:30 - Deadpool 2Marvelov brbljavi anti-junak se vratio! Veći, bolji i tu i tamo još gluplji nego ikada prije. Kada super vojnik krene u ubilačku misiju, Deadpool je prisiljen razmišljati o prijateljstvu, obitelji i što to zapravo znači biti junak - sve to dok razvaljuje 50 različitih guzica. Jer, ponekad, da bi napravio sve kako treba moraš igrati prljavo.

KAportal.hr

 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!