GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Atrij Starog grada Dubovca prepun na projekciji "Oceanovih 8", filmska uzbuđenja nastavljaju se do kraja tjedna

Atrij Starog grada Dubovca prepun na projekciji

U posebnom ambijentu atrija Starog grada Dubovca rasprodanom projekcijom filma «Oceanovih 8» započelo je drugo izdanje programa FILM ZA VAN. Do kraja tjedna svake nas večeri očekuju atraktivni filmski naslovi pod vedrim nebom, a samo ograničeni broj ulaznica preostao je za večerašnji film «Jurski svijet: Pad kraljevstva» čija projekcija započinje u 21:30 sati.

Najpovoljnije ulaznice u pretprodaji se mogu nabaviti i za čak četiri filmske projekcije u četvrtak i petak s terminima u 21:30 i 23:30 sati. Očekuju nas filmovi «Zarobljeni u Siriji» i «Naslijeđeno zlo» u četvrtak te «Smrt Staljina» i «Deadpol 2» u petak, a podsjećamo i na hrvatsku pretpremijeru dugoočekivanog nastavka animiranog filma za sve generacije «Izbavitelji» koja je na rasporedu već sutra.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti online putem KINO.hr te u poslovnici Katravela u Karlovcu. I ovogodišnje izdanje programa FILM ZA VAN donosi multimedijsko poduzeće RADAR te udruga Izvan fokusa, a uz potporu HAVC-a i Grada Karlovca.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!