GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Riječno kino "plovi" županijom - večeras u Bariloviću, slijede Ogulin, Lasinja i Petrova gora

Riječno kino

Zbog lošeg vremena proteklog tjedna uspješno je održana tek jedna večer Riječnog kina uz Karlovačko, i to u Orljakovu u Kamanju. Nasred otočića na kupalištu Petrinski kut, gledatelji su uživali u pustolovinama ekipe u filmu Jumanji: Welcome to the Jungle te glazbenom programu benda Lazy Frogs.

Ovog tjedna zato bi se trebale održati četiri filmske večeri ,a riječ je o tri projekcije odgođene zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta (u Bariloviću, Ogulinu te Lasinji) te projekciji koju Kinoklub Karlovac organizira po prvi puta - kod Spomenika na Petrovoj gori.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Večeras, 7. 8., Riječno kino uz Karlovačko seli u Stari grad Barilović, gdje u 21:30 h započinje romantična komedija "Počinjem ponovno" s Reese Witherspoon u ulozi Alice, rastavljene žene čiji ljubavni život nipošto nije završio.

U srijedu će, valjda, iz trećeg pokušaja, ogulinsko dvorište Frankopanskog kaštela napokon ugostiti Riječno kino. Posjetitelje očekuje prilika za osvajanje nagrade na kvizu preko mobitela, koji će biti u 21 sat. Nakon toga, uslijedit će projekcija napetog akcijskog filma "Putnik" s Liamom Neesonom u glavnoj ulozi.

Nakon dva dana Riječnog kina uz Karlovačko u okrilju povijesnih građevina unutar Karlovačke županije, u četvrtak 9. 8. film će ponovno biti prikazan na kupalištu. U Lasinji, na kupalištu Pod pećinom u 21 sat započet će kviz, nakon čega će uslijediti projekcija komedije "Odjednom tata" o čovjeku kojem nekadašnja djevojka ostavi dijete tvrdeći da je njegovo.

Iako planiran za ponedjeljak 13. kolovoza, zbog pojave Perzeida, poznatijih pod nazivom Suze sv. Lovre, program na Petrovoj gori organizatori su pomaknuli na dan ranije - na nedjelju 12. kolovoza. U 21 sat na platou ispod Spomenika na Petrovoj gori na programu je nagrađivani dokumentarac "Nostalgija za svjetlom". Prije projekcije, od 19:30 bit će i tematsko predavanje o samoj lokaciji na Petrovoj gori i Spomeniku, a nakon projekcije, Astronomsko društvo Beskraj organizira "Planetarij na otvorenom" - identificiranje zviježđa, objekata na noćnom nebu, s naglaskom na zviježđe Perzeja i meteore.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!