GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Karlovački filmski festivali u punom jeku - danas projekcije u Zorin domu i na Dobri, programi u muzeju i Ziggyju

Karlovački filmski festivali u punom jeku - danas projekcije u
Zorin domu i na Dobri, programi u muzeju i Ziggyju

Punom parom odvijaju se 23. Filmska revija mladeži i 11. međunarodni Four River Film Festival. Mladi filmaši iz cijelog svijeta okupili su se u Karlovcu, a nakon svečanog otvaranja na Korani, uz sjajan dokumentarac "Srbenka", fokus je na natjecateljskim projekcijama u Zorin domu, ali i paralelnim zbivanjima u Gradskom muzeju, na obalama rijeka i u Ziggyju.

Danas je tako na rasporedu čak devet događanja, sedam u Karlovcu, a dva u Novigradu na Dobri, a sve projekcije su potpuno besplatne za sve zainteresirane. Evo rasporeda:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

09:30 GK Zorin dom: FUSE (Hrvatska) + 3. projekcija natjecateljskog programa na žutom tepihu 10:00 Gradski muzej: Najbolje iz dječje filmske kuhinje: Prijateljstvo 12:00 GK Zorin dom: Srednjoškolci predstavljaju srednjoškolcima: Crossing Europe Filmfestival – Yaaas! (Austrija) + 4. projekcija natjecateljskog programa na žutom tepihu 12:00 Gradski muzej: Najbolje iz dječje filmske kuhinje: Javno zdravstvo 15:00 različite lokacije: radioničko-teoretski program za učenike i mentore 17:00 GK Zorin dom: Studio school: Work in progress 18:30 druženje na Dobri 20:30 rijeka Dobra: Osmi povjerenik (r: Ivan Salaj) 23:00 Ziggy: filmski mingl uz Muziku za dobar đir

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!