GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Nakon Karlovca i Ozlja, i u Plaški stižu filmovi u projektu "Film za van" - prvi na rasporedu 17. i 18. rujna

Nakon Karlovca i Ozlja, i u Plaški stižu filmovi u projektu

Nakon Karlovca i Ozlja, projekt "Film za van" stiže i na atraktivnu lokaciju uz Osnovnu školu Plaški, gdje publiku očekuje sjajan filmski provod u ponedjeljak i utorak, 17. i 18. rujna.

Izravno iz dječjih selekcija Pulskog filmskog festivala i Motovun Film Festivala u Plaški 17. rujna dolazi "Los Bando", urnebesna komedija ceste o najboljim prijateljima Grimu i Axelu, koji od svoje osme godine sanjaju o sudjelovanju na rock natjecanju u Norveškoj. Los Bando Immortale je njihov bend kojemu nedostaje basist, a Axel, pjevač i gitarist, ne zna pjevati. Kad im prihvate prijavu za sudjelovanjem na natjecanju, hitno treba naći rješenje...

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A da najveće avanture dolaze neočekivano, saznajemo od najboljih prijatelja, slona Sebastijana i mačke Prugice, koji žive u mirnom primorskom mjestu Suncogradu. Tamo svi žive sretno dok, iznenada, omiljeni gradonačelnik Đibi ne nestane! Za vrijeme pecanja, Prugica ulovi poruku u boci od Đibija, koji piše da je zaglavio na Tajanstvenom otoku i da ga treba doći spasiti... "Nevjerojatna priča o divovskoj kruški" snimljena je prema istoimenoj dječjoj slikovnici i sinkronizirana na hrvatski jezik, a u Plaškom se prikazuje 18. rujna, također u 20 sati.

FILM ZA VAN u Plaški donosi tvrtka RADAR uz potporu Općine Plaški i Hrvatskog audiovizualnog centra. Podsjećamo da i Karlovčane narednog tjedna očekuju najnoviji filmski hitovi - 21. rujna "Predator: Evolucija", a 22. rujna "Tajni život mačaka" - pratite www.kino.hr za sve detalje o programu.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!